gea

Kring West Brabant

 

terug naar
vorige pagina

 


Housewarming "MEC"

3 februari 2010              

   Op woensdag 3 februari was de 1e bijeenkomst in ons nieuwe onderkomen in het nieuwe leslokaal bij het bezoekerscentrum Wolfslaar (voorheen "het MEC") in Breda . Een schitterend nieuw gebouw van en met duurzame kwaliteiten, groot genoeg voor onze club en met fantastische voorzieningen.

 

  Terry heette iedereen welkom en besprak vervolgens het verslag van de nieuwjaarsbijeenkomst (nog geschreven door Wim), waar de leden nog wat aanvullingen op maakten. Gelijkertijd was het smullen geblazen. Helénè had overheerlijke wafels gebakken, die door Will rijkelijk met slagroom werden besmeerd.

In de pauze vierden we de "opening" en waren er hapjes en drankjes die onze penningmeester voor deze gelegenheid beschikbaar had gesteld. Daarna werd er een bijzonder interessante video bekeken over de gevolgen van diverse vulkaanuitbarstingen.

Uiteindelijk was er ook nog wat tijd over om gezellig bij te praten en om vondsten van de excursies van 2009 (o.a. Sauerland, Limburg, Le Tréport en Antwerpen) te bewonderen.

 

 

Al met al was het een zeer geslaagde avond - zo mogen er nog vele volgen dit jaar!

 

verslag en foto's: Ton Langeweg

 
     


 
 


Alle rechten voorbehouden. Copyright 2002 - 2010 . Pagina's onderhouden door J. Bastiaansen