gea

Kring West Brabant

 

terug naar
vorige pagina

 


Nieuwjaarsbijeenkomst

5 januari 2008              

   Op zaterdag 5 januari 2008 was de nieuwjaarsreceptie van de GEA-kring WestBrabant in café de Toerist te Breda. Voorzitter Terry Elsten hield haar inmiddels welbekende smeuige toespraak en wenste iedereen, inclusief de nieuwe leden, een goed "vonstenjaar" toe. Dit jaar zal vooral in het teken staan van het 7e lustrum en natuurlijk de tentoonstelling in het MEC te Breda.

Nadat Terry de bestuursleden bedankt had voor hun bijdrage, brachten de secretaris, de penningmeester en de kartrekkers van de werkgroepen ieder verslag uit van het afgelopen jaar. Het was weer de moeite waard geweest.

 

Marianne Dumont liet na de pauze 2 schitterende foto presentaties zien. Eén over de natuur in en rond de vele bezochtte groevens en ook één van ons eigen Brabant.

Uiteraard ontbrak de verloting niet, die vooral de familie de Weerd verzorgd had. Het jongste lid verzorgde de trekking met verve.

 

 

Wat wel ontbrak waren de oliebollen, maar de snacks verdwenen toch in een rap tempo van de schalen. Volgend jaar wellicht toch weer de vertrouwde bollen ... Iedereen ging met een goed gevoel naar huis en vol goede moed om ook dit jaar weer goede vonsten te hebben.

 

verslag en foto's: Ton Langeweg

 
     


 
 


Alle rechten voorbehouden. Copyright 2002 - 2008 . Pagina's onderhouden door J. Bastiaansen