gea

Kring West Brabant

 

terug naar
vorige pagina

 


Nieuwjaarsbijeenkomst

16 januari 2010              

   Zaterdagmiddag 16 januari 2010 was het weer zover: we verzamelden ons in de Fazanterie in Ulvenhout voor de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de GEA. Altijd gezellig en druk bezocht door de leden. Bart de Weerd was weer druk bezig om voor de verloting een hele uitstalling van allerlei mooie handstukken in elkaar te zetten. Bovendien had Will weer voor een aantal mooie bloemstukken gezorgd en een aantal andere leden hadden ook nog prijzen voor de tombola aangeleverd en daarmee was het compleet. Ondertussen werd er volop gezellig met elkaar gesproken.

 

  Voor de toespraak van de voorzitter Terry, werden nog even de laatste details doorgenomen met de scheidende secretaris Wim Dumont. Het bleek echter dit jaar niet echt een toespraak te zijn, maar meer een brainstormsessie: wat moeten we doen om de (nieuwe) leden te boeien en te binden. Er kwamen gelukkig een aantal bruikbare ideeën uit. Daarna was het woord aan Cees, onze penningmeester, die zeer tevreden was. Het is altijd prettig te horen uit zijn mond, dat we een gezonde vereniging zijn.

En dan moest er toch van komen: na jarenlange trouwe dienst legt secretaris Wim het bijltje erbij neer. Hij had het al lang aangekondigd, maar nu was het dan toch écht zover. Twan zal als interim secretaris de zaken tijdelijk waarnemen tot de vacature is opgevuld. De Paleogroep had vervolgens een leuke presentatie van hun belevenissen in 2009, en hadden ook voor Wim wat in elkaar gesleuteld. Wim werd hartelijk bedankt!!

 

 

 

Vervolgens sprak David namens de Micromounters, ook zij hadden een goed jaar achter de rug. In de pauze hebben we genoten van de oliebollen die Helénè gebakken had en van de consumptie die ons geschonken werd door de penningmeester.

Met de tombola werd de middag afgesloten en konden we terugzien op een geslaagde nieuwjaarsreceptie.

 

verslag en foto's: Ton Langeweg

 
     


 
 


Alle rechten voorbehouden. Copyright 2002 - 2010 . Pagina's onderhouden door J. Bastiaansen